Zhiyun : Crane 2S Pro Zhiyun

3-Axis Handheld Professional Gimbal Stabilizer for DSLR and Mirrorless Cameras
หมายเลขสินค้า : Crane 2S Pro

ราคา 23,990.00 บาทเลือกจำนวน :

เลือกสี : สีดำ

 • สีดำ

 • ฟรี!

  ค่าจัดส่งทั่วไทย

 • ฟรี!

  ประกัน 1 ปี

 • ฟรี!

  ปรึกษาด้านเทคนิก


แชร์ไปยัง :

3-Axis Handheld Professional Gimbal Stabilizer for DSLR and Mirrorless Cameras
 
Gimbal Stabilizer สำหรับกล้อง DSLR และ Mirrorless Cameras ด้วย Instune Algorithm เจนเนอเรชั่นที่ 9 ที่ปรับปรุงการตอบสนองของแต่ละแกน สามารถทำให้กล้องขนาดใหญ่มีเสถียรภาพ พร้อมกับอุปกรณ์เสริม เพื่อสนับสนุนกระบวนการทำงานร่วมกัน
 
CRANE 2S Pro 
มีจุดยึดเฉพาะสำหรับติดตั้งเครื่องส่งสัญญาณ Zhiyun-Tech TransMount ที่เป็นอุปกรณ์เสริม คุณสมบัติใหม่อีกอย่างที่รวมเข้าด้วยกันเพื่อรองรับความต้องการที่เพิ่มขึ้นสำหรับเนื้อหาโซเชียลมีเดียคือเมาท์แบบปลดเร็วแนวตั้งที่ช่วยให้คุณตั้งค่ากล้องในแนวตั้งได้ 

นอกจากนี้ระบบ FlexMount ใหม่ยังใช้สำหรับติดตั้งกล้องของคุณด้วยวิธีมาตรฐาน เทคโนโลยีนี้ช่วยลดความยุ่งยากในขั้นตอนการติดตั้งและการตั้งค่าในขณะที่รักษาความปลอดภัยกล้องของคุณด้วยกลไกความปลอดภัยสองชั้น กลไกการล็อคแกนสำหรับการปรับสมดุลของกล้องยังได้รับการปรับปรุงด้วยการออกแบบล็อคสองเฟส กลไกการล็อคแกนยังช่วยให้มั่นใจได้ว่าไม่มีการเคลื่อนไหวของส่วนประกอบ gimbal ระหว่างการเดินทางหรือการจัดเก็บ
 
ด้ามจับของ gimbal ทำจากคาร์บอนไฟเบอร์เพื่อให้รู้สึกเบาในมือของคุณ ล้อเลื่อนในตัวที่ด้านข้างของที่จับได้รับการอัปเกรดเพื่อให้มีการหน่วงเวลาที่ต่ำมากเมื่อควบคุมมอเตอร์เลนส์เสริมซึ่งแยกจำหน่ายเพื่อให้คุณปรับเปลี่ยนได้อย่างแม่นยำยิ่งขึ้น (เมื่อใช้ทั้งมอเตอร์โฟกัสและซูมคุณสามารถตั้งค่าวงล้อเพื่อควบคุมตัวเลือกของคุณได้)
 
ที่ด้านล่างของที่จับมีด้ายขนาด 1/4 "-20 ที่ช่วยให้คุณสามารถติดตั้งขาตั้งกล้องขนาดเล็กที่ให้มาได้ เพื่อใช้เป็นขาตั้งหรือส่วนขยายที่สามารถถือด้วยมืออีกข้างเพื่อการควบคุมที่มากขึ้น การใช้แอพมือถือ iOS / Android ที่แสดงร่วมกันสามารถใช้ฟังก์ชั่นภาพยนตร์ขั้นสูงเช่นพาโนรามาไทม์แลปส์โมชั่นแลปส์และการเปิดรับแสงเป็นเวลานานด้วย gimbal เพื่อให้ได้ผลลัพธ์ที่สร้างสรรค์ สามารถปรับพารามิเตอร์ต่างๆของ gimbal ได้ผ่านแอพนี้ใน
 
ขณะที่โหมดคีย์และพารามิเตอร์ต่างๆสามารถเข้าถึงได้โดยตรงจากหน้าจอ OLED ขนาด 0.96 "เหนือที่จับ นอกจากนี้ CRANE 2S Pro ยังรองรับอุปกรณ์เสริม Zhiyun-Tech TransMount ที่หลากหลายซึ่งรวมถึงเซอร์โวมอเตอร์ แผ่นปลดเร็วที่มาพร้อมกับ gimbal เข้ากันได้กับหัวขาตั้งกล้องทั่วไปหลายแบบดังนั้นคุณจึงสามารถเคลื่อนย้ายกล้องของคุณไปมาระหว่าง gimbal และขาตั้งกล้องตัวเลื่อนและกล้องอื่น ๆ ที่รองรับได้อย่างมีประสิทธิภาพ นอกจากนี้ยังมีการควบคุมเลนส์และสายควบคุมกล้องหลายตัวเพื่อให้สามารถทำงานได้อย่างครอบคลุมCRANE 2S ทำงานได้นานถึง 12 ชั่วโมงโดยใช้แบตเตอรี่ที่ให้มาสามก้อนซึ่งสามารถชาร์จใหม่ได้โดยใช้เครื่องชาร์จสามก้อนที่ให้มา
 
Get All-Round with CRANE 2S PRO
The CRANE 2S PRO package comes with a combo of TransMount accessories.
 
Making up a versatile solution that facilitates and adapts to various shooting scenarios and practices.
 
DualCam Extension Module
The specially made CRANE 2S DualCam Extension Module allows you multi-cam filmmaking, getting close-up and wide angles shot footage all at the same time.
 
Grip Handle
Comfortable and Anti-Slip. Adopts solid material brings better feelings and stable operation.
 
Image Transmitter 2.0
Step up team synergy with the 2nd gen. image transmitter for convenient monitoring and motion control that helps for more efficient filmmaking.
 
Focus/Zoom Control Motor 2.0
Keeping your subject in focus is essential in storytelling — this small gadget guarantees both precision and efficiency in the run-and-gun shooting.
 
Phone Holder with Crown Gear
Hold your smartphone safe and tight and choose the best angle to monitor your shooting.
 
Multiple Ports
With multiple ports on Crane 3S, creators may add up accessories or DIY kits to greatly expand their creativity.
 


Feature :
 
Powerful Motors
Highly optimized in motor control algorithms and motor power, CRANE 2S handles large cameras such as the BMPCC 6K, Panasonic S1H, EOS 1DX Mark III with total ease.

Six Modes
Offers a suite of advanced capturing features to unleash your imagination like Six gimbal modes, from basic to advanced, are all easily accessible on CRANE 2S: Pan Following, Locking, Following, Full-Range POV, Vortex, Go mode.

Vertical Quick Release
CRANE 2S features the brand new FlexMount System which greatly simplifies the setup process while at the same time secures your camera with a double safety mechanism. You can even adjust the tightness of the safety lock to suit your needs.

Bigger Screen
CRANE 2S Pro comes standard with a vertical quick-release mount and a safety knob for high-quality vertical shooting. With the new 0.96" OLED screen, you will be able to go through the entire menu within seconds and switch between different modes swiftly.

Great Accessory Upgrade
The CRANE 2S Pro package comes with a combo of TransMount accessories. Including Grip Handle, Image Transmitter, Focus/Zoom Control Motor 2.0, Phone Holder, DualCam Extension Module
 

 • Charging vol.: 5V
 • Charging current:2A
 • Power Consumption:<6W
 • Charging Time:2.5h
 • Built-in Battery Capacity: 3100MAH
 • Output Voltage:5V
 • Output Current:100mA
 • Input Resolution: 1080P/720P /576P/480P
 • Input Frame Rate: 60/59.94/50/30/29.97/25/24/23.98fps
 • Output Resolution:1080P/720P/576P/480P
 • Output Frame Rate:30/25fps
 • Transmission Distance:0-100m (In an open field without interruption)
 • APP:Android 5.0 or later/IOS 9.0 and later
 • Battery Working Time:3h
 • Chargint Temperature Range:0--45℃
 • Working Tmeperature Range:-10 -- 50℃
 • Antenna rotation Angle:270°(Unidirectional Rotation Only)